борошно

Борошно – аналіз якості

Оновлено:

Перелік досліджень для борошна

Борошно, дріжджі, продукція хлібопекарська…

Акредитована лабораторія проводить визначення показників якості та безпечності зернових, зернобобових, олійних, круп’яних культур та продуктів їх переробки.

Одним з продуктів переробки зернових є борошно. Пропонуємо проведення досліджень показників якості борошна в короткі терміни:

ДослідженняПоясненняВартість з ПДВ
Клейковинаякість клейковини130,00
Сира клейковинаякість та кількість298,00
Число паданняЧисло падіння107,00
Масова частка білкапротеїн (білок)240,00
Охратоксин Амікотоксин198,00
Афлатоксин B1 + сума B1B2G1G2імуноферментний аналіз734,00
ДДТ (сума метаболітів)пестицид240,00
Дихлоретанпестицид240,00
Аналіз ГМОякісно570,00
Радіологіястронцій, цезій294,00
Показники безпеки (комплекс)тоексичні елементи (6), мікотоксини (4), пестициди (2)1200,00
Сира клітковинамасова частка176,00
Глютенімуноферментний аналіз390,00
Білістьв борошні164,00

*ціни варто уточнювати у бухгалтерії перед замовленням

Перевірка на ГМО (якісно, кількісно);
Показники безпеки (токсини, пестициди, мікотоксини);
Радіологія (цезій-137, стронцій-90);

Перевірки на: Вологість; Сухий знежирений залишок; Металомагнітна домішка; Кислотність; Лужність; Зольність; Автолітична активність; Ксиліт, сорбіт; Зараженість шкідниками; Крупність; Пористість; Жир; Якість та кількість клейковини; Білок; Цукор; Поварена сіль; Намочуваність; Спирт; Загальна сірчиста кислота; Щільність, ступінь подрібнення; Органолептичні показники;

Токсичні елементи (Миш’як, Ртуть, Цинк, Кадмій, Свинець, Мідь, Аспартам, Синтетичні барники);

Пестициди (λ-цигалотрин, ГХЦГ, альтрин, атразин, бромофос, гептахлор, дельтаметрин, дилдрин, дихлофос, діазинон, ДДТ та його метаболіти, ДДД, ДДЕ,  ліндан, малатіон (карбофос), паратіон-метил, піриміфос-метил, фенітротіон, фосалон, хлорпірифос, циперметрин, гексахлоран, γ-ГХЦГ, базудин, диазинон, метафос, карбоксин, метил- етилмеркурхлорид, тірам (ТМТД), фозалон, карбофос, хлорофос, ДДВФ, есфенвалерат);

Мікотоксини (Афлатоксин В1, Зеараленон, Т-2 токсин, Дезоксиніваленол (вомітоксин), Охратоксин А).

Читати далі Борошно – аналіз якості