аналіз олійних культур

Олійні – контроль показників якості

Оновлено:

Перелік досліджень для олійних культур

Соняшник, Ріпак, Соя, Льон. Олія, Масло…

Пропонуємо виробникам та трейдерам С/Г культур в Акредитованій лабораторії провести аналіз якісних показників та показників безпечності олійних культур з одержанням Протоколу лабораторних досліджень.

Лабораторія в короткі терміни виконує дослідження отримуючи зразки від підприємств по всій Україні Новою Поштою. Кур’єр отримує зразки швидко – більшість досліджень до 2х днів. Ви отримуєте скан-копію на електронну адресу та оригінал Протоколу досліджень. Транспортні витрати оплачуються нами.

Орієнтовний перелік досліджень наведено нижче:

ДослідженняПоясненняВартість з ПДВ
Кислотне число оліїпоказники якості140,00
Йодне число оліїпоказники якості198,00
Перекисне число оліїпоказники якості199,00
Кольорове число олії (колірність)йодний метод (жовтий-темнокоричневий)250,00
Кольорове число олії (колірність)червоний спектр, синій та жовтий500,00
Сухі речовинипоказники якості190,00
Загальний азотпоказники якості265,00
МЧ білка (протеїн)показники якості240,00
МЧ глюкозинолатівпоказники якості107,00
МЧ єрукової кислоти в оліїпоказники якості270,00
МЧ олії у перерахунку на суху речовинуолійність140,00
Олійна домішкапоказники якості112,00
Маслянистістьжир250,00
Нежирові домішки в оліїолія/масло185,00
МЧ золи в оліїолія192,00
Щільність в оліїолія193,00
Показник заломлення в оліїолія173,00

*ціни варто уточнювати у бухгалтерії перед замовленням
МЧ – масова частка

Перевірка на ГМО (якісно, кількісно);
Показники безпеки (пестициди, токсини, мікотоксини);
Радіологія (питома активність цезію-137 та стронцію-90);
Масова частка ерукової кислоти в олії; Масова частка та кислотне число олії;

Перевірки на: Волога, легкі речовини; Перекисне число; Кислотне число олії; Визначення жиру; Показник заломлення; Зола; Засмічуваність; Колірність; Визначення мила; Нежирові домішки, відстій; Фосфорвміщуючі речовини; Розчинність; Нерозчинні домішки; Неомильні речовини; Йодне число; Температура застигання; Термопроба; Антиокислювачі; Органолептичні показники; Бензойна, сорбінова та єрукова кислоти; Синтетичні барвники; Ефіри жирних кислот;

Токсичні елементи(Миш’як, Ртуть, Цинк, Кадмій, Свинець, Мідь, Залізо);

Пестициди (альдрин, гептахлор, дельтаметрин, діельдрин, дихлофос, діазинон, ГХБ, ДДТ та його метаболіти, ДДД, ДДЕ, хлорпирфіос, ліндан, малатіон, флорперіфос-метил, фенітротіон, піриміфос-метил, гексахлоран, γ-ізомер ГХЦГ, базудин, диазинон, метил- етилмеркурхлорид, тірам (ТМТД), фозалон, метафос, карбофос, хлорофос, ДДВФ, атразин, фосфамід, есфенвалерат);

Мікотоксини (Афлатоксин В1, Зеараленон).

Читати далі Олійні – контроль показників якості