Аналіз якості борошна

борошно

Перелік досліджень для борошна, крупи та хлібопекарської продукції

Борошно – є основним продуктом переробки зерна, тому від його якості залежить якість кондитерської, хлібопекарської, макаронної промисловості і сфера громадського харчування.

Показники для борошна різних виходів і сортів нормуються по різному: колір, зольність, кількість і якість сирої клейковини (останнє тільки для борошна з пшениці).


Лабораторія ТОВ «Укрспецагропродукт» пропонує проведення досліджень показників якості борошна в короткі терміни, за наступними показниками:

ДОСЛІДЖЕННЯПОЯСНЕННЯВАРТІСТЬ З ПДВ
Клейковина Якість клейковини130,00
Сира клейковина Якість та кількість298,00
Число паданняЧисло падіння107,00
Масова частка білкаПротеїн (білок)240,00
Охратоксин АМікотоксин198,00
Афлатоксин B1 + сума B1B2G1G2Імуноферментний аналіз734,00
ДДТ (сума метаболітів)Пестицид240,00
ДихлоретанПестицид240,00
Аналіз ГМОЯкісно625,00
РадіологіяСтронцій, цезій294,00
Показники безпеки (комплекс)Тоексичні елементи (6), мікотоксини (4), пестициди (2)1200,00
Сира клітковинаМасова частка176,00
Глютен Імуноферментний аналіз390,00
БілістьВ борошні164,00

*ціни варто уточнювати у бухгалтерії перед замовленням


Додатково можна провести аналіз борошна за показниками:

  • Вологість;
  • Сухий знежирений залишок;
  • Металомагнітна домішка;
  • Кислотність;
  • Лужність;
  • Зольність;
  • Автолітична активність;
  • Ксиліт;
  • Cорбіт;
  • Зараженість шкідниками;
  • Крупність;
  • Пористість;
  • Жир.

Для отримання протоколу випробувань достатньо надіслати зразок до лабораторії та заповнити заявку з бажаними показниками досліджень (форма надається по запиту).

Дізнатися як замовити aналіз зернових