Визначення вмісту Білка (протеїн) в зернових культурах

білок протеїн в зерні

Дослідження сільськогосподарської продукції на масову частку білка (протеїн)

Білок є важливою частиною харчування, як людини, так і тварин, тому що він грає важливу роль в обміні речовин.

Визначення в зерні та насінні білку (протеїну) в першу чергу потрібно для ціноутворення – при продажу С/Г продукції ДСТУ регламентує мінімальний рівень цього показника, а за договорами постачання можуть бути вимоги до постачання продукції з конкретним високим показником якості.

Можливість швидко перевірити показник якості – вміст білку в насінні чи зерні різних культур, це наша перевага.


Запрошуємо і Вас скористатися послугою акредитованої лабораторії з визначення вмісту білку по Барнштейну, методом Кьєльдаля (Кельдаля) чи Дюма, та наводимо орієнтовні ціни на послуги нижче:

ДослідженняПоясненняВартість з ПДВ
МЧ білкаПротеїн240,00
МЧ оліїНа суху речовину140,00
КлейковинаЯкісно+кількісно298,00
Глютен Метод ІФА390,00
Вільні кислотиОлеїнова, лінолева, ліноленова490,00

*ціни варто уточнювати у бухгалтерії перед замовленням
МЧ – масова частка
ІФА – Імуноферментний аналіз


Які переваги ви отримаєте, замовивши лабораторні дослідження на масову частку білка?

  1. Точний результат;
  2. Перевірка буде виконана в мінімально стислі терміни;
  3. Дослідження проводяться за демократичною ціною;
  4. Зручні способи оплати;
  5. Якість виконаної роботи.

Переваги нашої лабораторії

  • Зручні способи оплати;
  • Конкурентні ціни;
  • Високотехнологіне обладнання;
  • Оперативність виконання аналізів.

Завдяки лабораторним дослідженням у вас більше не буде виникати сумнівів у якості продукції.

Дізнатися як замовити посівні якості насіння