Наші послуги

Сертифікація систем менеджменту

Розробка систем управління ISO:

  • HACCP – контроль ризиків;
  • 22000 – безпека харчової продукції;
  • 9001 – управління якістю;
  • 14001 – екологічний менеджмент;
  • OHSAS 18001 – охорона праці.

Сертифікація продукції

Аналіз і сертифікація продукції:

  • харчова продукція;
  • сільськогосподарська продукція;
  • мед (натуральний);
  • харчові добавки;
  • тверде паливо.

Сертифікати ЄС.

Мікробіологічний аналіз

Мікробіологічна безпека продуктів харчування та води має надзвичайно велике значення для здоров’я та життя людини. Споживання уражених спорами та паличками шкідливих бактерій продуктів може привести до тяжких наслідків. Оскільки в природному стані на харчових продуктах завжди присутні небезпечні мікроорганізми, велику роль в забезпеченні харчової безпеки грають недопущення до вживання та подальшої переробки харчових продуктів з мікробіологічними показниками, вищими від допустимих, дотримання належних умов підготовки, обробки, переробки, зберігання та транспортування харчової продукції.

Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» прямо забороняє розповсюдження на ринку продукції з невідповідними мікробіологічними показниками. На кожному з етапів виробництва та реалізації харчової продукції висновок про її безпечність може дати лише дослідження в мікробіологічній лабораторії.

Методи дослідження мікробіологічних показників безпеки харчової продукції та води визначаються низкою державних стандартів України та методичних вказівок Міністерства охорони здоров’я України.

Лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт проводить дослідження показників мікробіологічної безпеки наступних видів продукції:

Мікробіологія овочів, плодів та продуктів їх переробки Дріжджі, молочно-кислі, оцтово-кислі, патогенні бактерії
Мікробіологія зернових продуктів, в тому числі круп, борошна та хліба Дріжджі, плісняві гриби, інші бактерії
Мікробіологія консервованої продукції Ботулінус, аеробні та анаеробні бактерії
Мікробіологія води Патогенні бактерії

 

Якісне визначення санітарно-біологічних показників продуктів харчування лабораторією УкрСпецАгроПродукту є запорукою отримання санітарно-гігієнічних висновків, сертифікату відповідності на різні види харчових продуктів. Досвідчені спеціалісти, якісне новітнє обладнання та застосування передбачених стандартами методик дозволяє у стислі терміни зробити фаховий висновок про якість та безпечність досліджуваних зразків та проб.

Переваги співпраці з УкрСпецАгроПродуктом:

  • власна лабораторія, розташована в центральній частині України;
  • доставка зразків та проб за рахунок УкрСпецАгроПродукту;
  • надсилання скан-копії результатів мікробіологічного аналізу та безкоштовна доставка Протоколу досліджень замовнику.

 

Цінова політика компанії УкрСпецАгроПродукт дозволяє замовити лабораторні дослідження мікробіологічних показників якості як великим виробникам харчової галузі, так і підприємствам, які знаходяться в стадії становлення та розвитку, імпортерам, експортерам та торговим закладам.

 

Замовити дослідження мікробіології продуктів харчування в лабораторії УкрСпецАгроПродукту – це отримати впевненість в безпечності продукції, можливість швидко оформити сертифікат відповідності та іншу необхідну документацію.

Організація лабораторій

Облаштування лабораторії “під ключ”:

  • планування приміщення;
  • закупівля обладнання;
  • визначення сфери випробувань;
  • підтвердження кваліфікації лабораторії.

Зернові культури

Зернові культури мають надзвичайне значення для життя та господарської діяльності людини. До них відносять: пшеницю, овес, гречку, ячмінь, кукурудзу, інші культури. Якість зерна грає важливу роль для здоров’я людей та свійських тварин, від нього прямо залежить вартість продукції на внутрішньому та зовнішніх ринках.

Контроль якості зерна – це визначення відповідності показників зерна діючим стандартам. В Україні є чинними наступні нормативні документи – технічні умови, які регламентують показники зернових культур:

Спельта ДСТУ 3768:2010
Пшениця (зерно) ДСТУ 3768:2010
Ячмінь ДСТУ-3769-98
Жито ДСТУ-4522-2006
Кукурудза ДСТУ-4525:2006
Овес ДСТУ-4963:2008
Сорго ДСТУ-4962:2008
Гречка ДСТУ-4524:2006

Вони визначають:

  • фізичні показники – натуру та щільність зерна, число падіння, вологість, зольність, вміст крохмалю, наявність домішок та шкідників;
  • хімічні властивості – наявність ГМО, радіоактивних часток, слідів важких металів та токсинів, мікробіологічну чистоту, інші показники

Характеристика зерна залежить від сукупності перерахованих показників. Їх визначають в лабораторних умовах.

Лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт проводить повний комплекс досліджень показників зернових культур відповідно до вимог діючих ДСТУ. Для складання загальної картини показників якості та безпеки зерна УкрСпецАгроПродукт пропонує послугу стандартного комплексу досліджень. В разі необхідності аналізу окремих показників Замовник має можливість провести потрібні йому дослідження.

Після проведення робіт лабораторія складає Протокол дослідження зразків, який служить підставою для отримання сертифікату відповідності на зерно.

До переваг співпраці з лабораторією УкрСпецАгроПродукт відносять:

  1. Стислі терміни виконання досліджень – 2-4 робочих дні з моменту отримання зразків.
  2. Безкоштовна відправка продукції для дослідження Замовником.
  3. Відправка по завершенню робіт скан-копії Протоколу дослідження зразків та його безкоштовна доставка Замовнику.
  4. Можливість отримання сертифікату відповідності в компанії УкрСпецАгроПродукт.
  5. Зручне розташування лабораторії в центральній частині України, наявність сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу.

Замовити дослідження показників зернових культур в компанії УкрСпецАгроПродукт означає отримати швидкий якісний результат за доступною ціною. Свідченням цього є відгуки численних клієнтів компанії.

Бобові культури

Вирощування бобових (зернобобових) культур – сої, гороху, нуту, сочевиці, квасолі, люпину – має неабияке значення для господарської діяльності людини. Бобові культури вирізняються великою харчовою цінністю, адже вміст білка в насінні сої, гороху чи нуту перевищує аналогічні показники зернових культур вдвічі або втричі. Бобові продукти вживаються людиною як цінний елемент харчування, а кормові боби, в тому числі люпин жовтий та білий, є важливим компонентом відгодовування тварин.

Показники якості бобових культур визначають відповідність вимогам державних стандартів України та мають велике значення для комерційного обігу зібраного врожаю, оскільки від них залежать тип та класність. Діють технічні умови на такі бобові культури:

Соя ДСТУ-4964:2008 – Технічні умови
Горох ДСТУ-4523:2006 – Технічні умови

 

Для визначення та підтвердження показників якості бобових культур проводять лабораторні дослідження. Вони визначають вологість, вміст білку, масову частку домішок, вміст рицини та зараженість шкідниками. Крім того, під час виконання лабораторного аналізу встановлюють вміст токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів в бобових культурах, адже для харчових потреб людини або використання у якості кормів їх граничні рівні визначені державою.

Компанія УкрСпецАгроПродукт швидко та на високому фаховому рівні проводить лабораторні дослідження показників якості бобових культур. Досвідчені спеціалісти власної лабораторії, обладнаної найсучаснішими приладами та обладнанням, виконають роботи в стислі терміни (2-4 робочих дні) за встановленими методиками. Для зручності замовників відскановані результати досліджень направляються в електронному вигляді відразу ж по завершенню робіт, а Протокол дослідження замовник отримує безкоштовно.

Велике значення має цінова політика УкрСпецАгроПродукту. Ціни на лабораторні дослідження є обґрунтованими та доступними.

Замовити лабораторне дослідження показників сої, гороху, нуту, квасолі, інших харчових та кормових бобових культур в компанії УкрСпецАгроПродукт можна заповнивши форму заявки або зателефонувавши в офіс. УкрСпецАгроПродукт оплачує доставку до лабораторії зразків продукції, отже, замовник сплачує лише вартість лабораторних робіт. При потребі УкрСпецАгроПродукт проводить дослідження різноманітних показників якості сої та гороху (наприклад, наявність ГМО в соєвому зерні), визначених у контрактах замовника.

Олійні культури

Олійні культури мають високу питому вагу в структурі аграрного виробництва України. Рослинні олії – соняшникова, лляна, олія з розторопші є цінними продуктами харчування, джерелами корисних для людини жирних кислот. Технічні олійні культури, такі як ріпак, рижій використовують для багатьох потреб, зокрема для виробництва біодизелю. Насіння гірчиці та коріандру є незамінним елементом улюблених приправ.

Великі обсяги виробництва для внутрішнього споживання та експорт олії висувають особливі вимоги до показників якості олійних культур, адже від них залежить поживна цінність продуктів їх переробки, безпека людини. Окремо слід відзначити, що при експортних операціях контракти поставки вимагають дотримання певних показників продукції. Таким чином, для отримання сертифікату відповідності на олійні культури обов’язково потрібно провести лабораторні дослідження їх показників – Протокол досліджень є підставою для отримання сертифікату відповідності на соняшник, льон, ріпак тощо.

Діючі в Україні технічні умови на виробництво соняшнику, льону, ріпаку, гірчиці, коріандру мають вигляд державних стандартів. Вони визначають фізичні та біохімічні показники якості олійних культур.

Соняшник ДСТУ-7011:2009
Ріпак ДСТУ-4966:2008
Льон ДСТУ-4511:2006
Гірчиця біла ДСТУ-7694:2015 Насіння гірчиці
Коріандр ДСТУ 8007-2015 Прянощі. Коріандр.

Компанія УкрСпецАгроПродукт, відповідно до чинних ДСТУ та встановлених методик, проводить лабораторні дослідження показників олійних культур: вологість, наявність домішок, масову частку олії та сирого протеїну, кислотне число. Також виконуються аналізи на вміст пестицидів, мікотоксинів та важких металів, радіонуклідів. Методики досліджень олійних культур відповідають як українським, так і міжнародним стандартам.

Співпраця з компанією УкрСпецАгроПродукт суттєво підвищує конкуренту здатність виробників олійних культур, оскільки дослідження виконуються у власній лабораторії, вигідно розташованій в центральній частині України, на якісному технологічному обладнанні. Тому в переважній більшості випадків від моменту отримання зразків (доставку оплачує УкрСпецАгроПродукт) до складання Протоколу проходить не більше 2-4 робочих днів. Компанія надсилає електронну копію Протоколу замовнику після завершення робіт, а сам Протокол доставляється безкоштовно. Великою перевагою роботи з УкрСпецАгроПродуктом є цінова політика компанії на проведення лабораторних досліджень олійних культур.

На підставі Протоколу досліджень замовник може отримати сертифікат відповідності на соняшник, ріпак, льон, інші культури.

Схема роботи з нами

  1. Безкоштовна доставка зразка

  2. Дослідження в лабораторії

  3. Безкоштовна доставка Протоколу

Варто починати співпрацю якщо

Важливо зменшити витрати

Цінова політика компанії є однією з найдоступніших на ринку досліджень, так як компанія має свою дослідницьку лабораторію.

Потрібні швидкі результати

  • Своєчасна доставка зразка.
  • Використання новітнього обладнання при проведенні досліджень.
  • Отримання скан копії протоколу до відправки оригіналу.

Важливі надійність і простота

Компанія працює з 2013 року і цінує своїх постійних клієнтів, а гарантією є успішне багаторічне співробітництво з великими агрохолдингами, ХПП, КХП та елеваторами.

Відгуки про нашу роботу

УСАП - організація, яка впроваджує Європейський і світовий досвід, йде в ногу з часом.

Готові до змін і постійно працюємо над творенням нових і запитуваних видів послуг, розширюємо як географічні, так і галузеві межі діяльності.

Наш успіх ми пов'язуємо з успіхом тих, для кого і з ким працюємо.
Оцінюємо нашу допомогу довірою наших замовників.

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах