Аналіз чаю

Чай традиційно вважається улюбленим напоєм в нашій країні та чудовим засобом для спілкування. Він входить в перелік продуктів з найбільшим споживчим попитом. Виробництво чаю здійснюється в Китаї, Індії та Африці, звідки він експортується по всьому світу. Цінителі ароматного напою висувають високі вимоги до його якості та безпеки. Тому виробник і ритейлери чаю повинні постійно співпрацювати з акредитованими дослідницькими лабораторіями для контролю якості та безпеки сировини і продукції.
Особливості аналізу чаю
Залежно від способу технологічної обробки чайного листа розрізняють листовий, гранульований, пресований. За ступенем подрібнення чай підрозділяють на великий, середній, дрібний. За тривалістю і способом окислення можна виділити зелений, чорний, жовтий, білий, улун і пуер . Нормовані показники для різних товарних сортів чаю істотно розрізняються. Оцінити якість і безпеку чаю можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, зроблених в акредитованій лабораторії.
Показники безпеки чаю:
Токсичні елементи:
- Кадмій ( Cd )
- Мідь ( Cu )
- Цинк ( Zn )
- Арсен (миш’як – As )
- Ртуть ( Hg )
- Свинець ( Pb )
Пестициди:
- гептахлор;
- метафос
Зміст радіології
- Питома активність цезію-137
- Питома активність стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
Аналіз чаю в лабораторії УСАП
Настав час відповідальних виконавців, які відповідають за якість свого продукту, впроваджують в виробничий процес високі міжнародні стандарти якості та безпеки, такі як система ХАССП.
Якщо ви хочете будувати свій бізнес на довірі споживачів до вашої продукції, ласкаво просимо в лабораторію УСАП!
Наші переваги очевидні:
- гарантія достовірності результату;
- можливість визначення широкого спектру аналітичних критеріїв в одній лабораторії;
- прискорені терміни виконання аналізу;
- налагоджена система доставки аналітичних зразків і висновків;
- демократична цінова політика.
Високий рівень лабораторії УСАП вже встигли оцінити великі промислові підприємства України. Настав час для вашого успіху!