Анализ грибів

Вирощуєте ви гриби в підвалі свого будинку чиреалізуєте цей продукт в промислових обсягах? Важливо, щоб гриби вони були не тільки смачними, а й безпечними. Провести аналіз грибів на відповідність нормам стандарту вам допоможуть кваліфіковані фахівці лабораторії, оснащеної точним вимірювальним обладнанням. Сертифіковані гриби користуються великою споживчою довірою і попитом, що збільшує продажі й підвищує рівень виробника.
Особливості грибів
Під загальною назвою «гриби» мається на увазі широкий асортимент сортів їстівних плодових тіл грібів-макроміцитів . Харчові гриби поділяються за якістю на вищий, перший, другий і третій товарний сорт. Визначити сорт грибів можна тільки лабораторним шляхом за допомогою органолептичного і фізіохімічного аналізу.
Основні показники безпеки грибів:
Важкі метали :
- Свинець ( Pb ) ;
- Кадмій ( Cd ) ;
- Арсен (миш’як) ( As ) ;
- Ртуть ( Hg ) ;
- Мідь ( Cu ) ;
- цинк ( Zn ) ;
Вміст радіології:
- Питома активність цезію-137 ;
- Питома активність стронцію-90 ;
Аналіз грибів швидко, якісно і доступно
УСАП – це акредитована лабораторія , що надає спектр кваліфікованих послуг по дослідженню, сертифікації харчової сировини і рослинних продуктів. Штат укомплектований фахівцями вищого рівня, які здійснюють багаторічну професійну діяльність в профільній сфері.
Ми проводимо аналіз грибів на мікробіологію і інші показники по всій Україні, і пропонуємо наступні переваги співпраці:
- гарантія достовірності результату;
- можливість визначення широкого спектру аналітичних критеріїв в одній лабораторії;
- прискорені терміни виконання аналізу грибів;
- налагоджена система доставки аналітичних зразків і висновків;
- демократична цінова політика.
Ми допомагаємо відповідальним виробникам підвищити рівень бізнесу!