Анализ грибів

933d401fb672158b3877f6eb41a0f3ef 640x372 - Гриби
Вирощуєте ви гриби в підвалі свого будинку чиреалізуєте цей продукт в промислових обсягах? Важливо, щоб гриби вони були не тільки смачними, а й безпечними. Провести аналіз грибів на відповідність нормам стандарту вам допоможуть кваліфіковані фахівці лабораторії, оснащеної точним вимірювальним обладнанням. Сертифіковані гриби користуються великою споживчою довірою і попитом, що збільшує продажі й підвищує рівень виробника.

Особливості грибів

Під загальною назвою «гриби» мається на увазі широкий асортимент сортів їстівних плодових тіл грібів-макроміцитів . Харчові гриби поділяються за якістю на вищий, перший, другий і третій товарний сорт. Визначити сорт грибів можна тільки лабораторним шляхом за допомогою органолептичного і фізіохімічного аналізу.

Основні показники безпеки грибів:

Важкі метали :
  • Свинець ( Pb ) ;
  • Кадмій ( Cd ) ;
  • Арсен (миш'як) ( As ) ;
  • Ртуть ( Hg ) ;
  • Мідь ( Cu ) ;
  • цинк ( Zn ) ;
Вміст радіології:
  • Питома активність цезію-137 ;
  • Питома активність стронцію-90 ;
 

Аналіз грибів швидко, якісно і доступно

УСАП - це акредитована лабораторія , що надає спектр кваліфікованих послуг по дослідженню, сертифікації харчової сировини і рослинних продуктів. Штат укомплектований фахівцями вищого рівня, які здійснюють багаторічну професійну діяльність в профільній сфері. Ми проводимо аналіз грибів на мікробіологію і інші показники по всій Україні, і пропонуємо наступні переваги співпраці:
  • гарантія достовірності результату;
  • можливість визначення широкого спектру аналітичних критеріїв в одній лабораторії;
  • прискорені терміни виконання аналізу грибів;
  • налагоджена система доставки аналітичних зразків і висновків;
  • демократична цінова політика.
Ми допомагаємо відповідальним виробникам підвищити рівень бізнесу!