Аналіз какао

kakao1 672x372 - Какао
Какао широко застосовується в кондитерській промисловості, продукція якої користується великим попитом у широкої групи споживачів. Основні виробники какао - країни субекваторіальної Африки експортують цей цінний продукт по всьому світу. Нажаль велика частка контрафактного какао низької якості. Тому для виробників дуже важливо перед покупкою великої партії какао упевнитися в його якості та безпеці. Провести аналіз какао на показники безпеки і мікробіологію можна в акредитованій лабораторії, оснащеній точним обладнанням.

Особливості аналізу какао

Найбільш цінним продуктом, що одержується з мелених какао-бобів методом пресування - це какао-масло. Воно широко застосовується для виготовлення високоякісного шоколаду. Крім кондитерського виробництва какао-масло застосовується у виробництві парфюмерії, косметики та фармацевтичних препаратів. Після пресування бобів какао залишається сухий залишок, який перемелюють і отримують какао-порошок. Цей продукт знайшов широке застосування в харчовій промисловості з огляду на його невисоку собівартість і хорошу смакоароматичну якість. Провести випробування на якість і безпеку какао-продуктів можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, зроблених в акредитованій лабораторії.

Аналіз какао на показники безпеки

Органолептика: вид, смак, запах, волога; МЧ жиру; МЧ золи; МЧ ферродобавок ( металомагнітна ); Токсичні елементи
  • Кадмій ( Cd );
  • Мідь ( Cu );
  • Цинк ( Zn );
  • Арсен ( миш'як - As );
  • Ртуть ( Hg );
  • Свинець ( Pb ).
Мікробіологічні показники Вміст радіології:
  • Питома активність цезію-137;
  • Питома активність стронцію-90.
Генетично модифіковані організми (ГМО)
  • ГМО, показник якісно.

Чому проводити аналіз какао в лабораторії УСАП вигідно?

Вам необхідно терміново перевірити якість сировини або продукції, і ви обмежені в часі? Фахівці лабораторії УСАП в стислі терміни здійснюють повний спектр аналізів какао або іншого продукту. Ми акредитовані і працюємо відповідно до вимог міжнародних стандартів. Великі підприємства України вже встигли оцінити переваги співпраці з нами:
  •          отримання результатів дослідження какао з гарантією достовірності;
  •          широкий спектр досліджень сировини і продукції;
  •          сучасне оснащення;
  •          кваліфікований досвідчений персонал;
  •          використання високих технологій в комунікації з замовником;
Ми бережемо ваш час і кошти, допомагаючи вивести бізнес на високий рівень!