Лабораторний аналіз хліба пшеничного

Хліб завжди залишається символом миру і дружби народів. Хліб є основним продуктом харчування. Він супроводжує людину з давніх часів. З'являється в раціоні з самого дитинства і залишається там до старості. Хлібобулочні вироби - джерело рослинного білка, вуглеводів, мінералів, вітамінів. Обсяги виробництва хліба стабільно ростуть, якісний хліб користується великим попитом. В умовах конкурентної боротьби, виробники і постачальники якісної продукції завжди виграють. Проведений компанією УСАП лабораторний аналіз хліба служить доказом впевненості в його безпеці.
  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  • Терміни проведення робіт - від 2 - х до п'яти робочих днів.
  • Замовник на руки отримує документ державного зразка - протокол випробувань.

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

  • ДСТУ - 2903:2005, Технічні умови.
[table id=131 /] Білий хліб випікають з борошна високого очищення, звільненого від висівок і зародків, тому у нього більш однорідний смак і більший термін зберігання. У чорному ж хлібі міститься більша кількість цінних поживних речовин, але у нього підвищена кислотність. Вуглеводів в хлібних виробах від 40 до 50%. Здебільшого це крохмаль. Клітковини набагато менше - приблизно 1%. Білкова цінність хліба невелика, рівень білка варіюється від 5 до 8%. Вміст жирів незначний. Вміст вітамінів і мінеральних речовин залежать від якості використовуваного борошна. Чим якісніше борошно, тим менше в хлібі вітамінів і мінералів. Якість хліба нормується законодавчо. Виробники та постачальники хлібобулочних виробів зобов'язані виробляти і поставляти продукцію, що відповідає нормам. Виділяють органолептичні і фізико-хімічні показники якості хліба та хлібобулочних виробів. органолептичні:
  • зовнішній вигляд
  • стан кірки
  • стан м'якушки
  • смак і запах
Фізико-хімічні:
  • пористість
  • кислотність
  • вологість
На дані ознаки мають великий вплив використовувана сировина, умови виробництва, переробки та зберігання хліба. Лабораторія УкрСпецАгроПродукт проведе дослідження на безпеку хліба пшеничного згідно ДСТУ, а саме на: - токсичні елементи; - мікотоксини; - пестициди; - радіологію; - ГМО. Наш висококваліфікований і підготовлений персонал проводить роботи відповідно сертифікованим методикам виконання вимірювань, новітньому лабораторному аналітичному обладнанню, що дозволяє виконати дослідження з високою точністю.
  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» - гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.
  • Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
  • Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.

Наш партнер vcs.net.ua