Анализ шоколада

unnamed 1 - Шоколад

Улюблені мільйонами ласощі виготовляються з какао-масла з додаванням цукру та інших інгредієнтів, відповідно до рецептури. Якість шоколаду залежить від показників сировини, що входить до його складу. Тому для виробників шоколаду найважливішим аспектом є контроль якості сировини і готової продукції. Для цього необхідна співпраця з акредитованою лабораторією, оснащеною сучасним високоточним обладнанням.

Особливості аналізу шоколаду

Залежно від технології виготовлення, шоколад буває звичайним і десертним. Залежно від складу шоколад буває темним (гірким), молочним, білим, рубіновим, веганським і діабетичним. За структурою шоколад може бути пористим, з тонкоподрібненими або великими добавками, з начинкою або з їх поєднаннями. Оцінити якість і безпеку шоколаду можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, зроблених в акредитованій лабораторії.

Лабораторія УСАП перевірить шоколад за основними показниками:

  • Токсичні елементи: свинець, кадмій, ртуть
  • Мікотоксини: афлотоксин В1,
  • Пестициди: гептахор, метафос
  • Вміст радіології: Питома активність цезію-137,
  • Питома активність стронцію-90
  • Генетично модифікований організм (ГМО)

Чому виробники України довіряють лабораторії УСАП?

Наші висококваліфіковані співробітники мають великий досвід роботи в сфері досліджень, сертифікації систем менеджменту і продукції, акредитації, атестації і організації лабораторій.

Лабораторія УСАП працює з великими українськими компаніями, які високо оцінили переваги від співпраці:

  • гарантована точність результатів дослідження;
  • можливість дослідження повного спектру показників сировини і продукції;
  • експрес-виконання дослідницької роботи;
  • сучасне оснащення;
  • кваліфікований персонал;
  • використання передових методів в роботі.

Ми надаємо вам повну і достовірну інформацію про сировину або продукт, допомагаючи скоротити витрати і зберегти час.