Морква

Морква – одна з затребуваних культур, яку вирощують на Україні. Цей цінний продукт широко використовується в кулінарії, медицині, косметології.

Висока врожайність коренеплоду дозволяє України забезпечити ідальною морквою не тільки своїх споживачів, але і зарубіжних.

Основними критеріями продукції є безпека і якість плодів, які перевіряються відповідно до діючих стандартів України. Підтвердження на відповідність якості проводять спеціалізовані лабораторії.

Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.

Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.

Терміни проведення робіт – від 2 – х до п’яти робочих днів.

Замовник на руки отримує документ державного зразка – Протокол випробувань.

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

  • ДСТУ-7035:2009, Технічні умови
АНАЛІЗ Моркви свіжої
ЦІНА З ПДВ
Органолептика (зовнішній вигляд)
82,00
Нітрати
198,00
Токсичні елементи
Кадмій (Cd)89,47
Мідь (Cu)89,47
Цинк (Zn)89,47
Арсен(миш'як -As)89,47
Ртуть (Hg)89,47
Свинец (Pb)89,47
Пестициди
Гептахлор205,33
ДДТ205,33
Вміст радіології
Питома активність Цезію-137420,00
Питома активність Стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
ГМО, показник якісно828,00
ГМО, показник кількісно310,00

Морква – стандартний продукт в раціоні середньостатистичного українця. Щорічно одна людина з’їдає до 18 кг цього коренеплоду, тому вирощування і постачання моркви в Україні – один із пріоритетних напрямків в агробізнесі. На стіл до споживача повинен потрапити якісний продукт. Встановити його безпеку дозволяють технічні умови на свіжу моркву – регламентний документ, яким керуються лабораторії при перевірці якості продукту.

УСАП: параметри аналізів свіжої моркви

Україна законодавчо підтримує якість моркви, згідно діючих ДСТУ.

Кожен виробник (фермер, агрофірма, приватні особи), які продають плід на ринку України або експортують за кордон, зобов’язані надати документ, що підтверджує якість і безпеку продукції.

Документ на відповідність може видати акредитована лабораторія від «УкрспецагроПродукт», арсенал обладнання якої, може швидко і якісно видати результати дослідження.

Згідно Українським нормативним документам основними критеріями якості моркви є органолептичні показники і наявність нітратів.

Критерієм безпеки плодів є: токсичні елементи, пестициди і мікотоксини.

Згідно європейських норм важливим критерієм стане рівень радіаційного фону плодів моркви і на явность вмісту ГМО.

Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» – гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.

Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.

Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.