Токсичні елементи

Токсичні елементи

Токсичні елементи – група речовин, які, при високому вмісті в продуктах харчування, викликають інтоксикацію організму. Залежно від концентрації речовин наслідки можуть бути наступні: погіршення здоров'я, отруєння та летальні випадки.

Для кожного токсичного елементу встановлено своє гранично допустиме значення. Конкретні цифри регламентуються державними нормативними документами: окремі норми для кожного виду продукції і речовини.

Звернувшись до лабораторії УСАП, Ви зможете оперативно отримати достовірні результати досліджень показників безпечності продукції, рівня вмісту токсичних елементів.

Область акредитації лабораторії УСАП та застосовувані методики дозволяють проводити якісний аналіз сільськогосподарської продукції та продуктів харчування на наявність важких металів:

  • ртуті,
  • миш'яку,
  • свинцю,
  • кадмію,
  • міді,
  • цинку,
  • заліза.

Аналіз виконується на сучасному обладнанні з високими показниками точності.

По закінченні випробувань (строк виконання: 2-3 дні), замовнику видається протокол, що підтверджує безпечність продукції.


Перевірка за нормативними документами:

  • МВВ 37188889.009.2016 вимірювань. Методика виконання вимірювань вмісту кадмію, свинцю, міді, цинку в водних розчинах.
  • МВВ 37188889.010.2016 вимірювань. Методика виконання вимірювань вмісту ртуті, миш'яку у водних розчинах.

Україна багата на родючі землі, тому сільськогосподарська галузь завжди була однією з пріоритетних сфер для економіки. Аграрний сектор українського бізнесу активно розвивається, залучаючи найбільш ефективні технології та методи обробки землі. Безпосередньо та в значній мірі впливає на якість продукції безпечність зернових культур. Для успішного й стабільного розвитку бізнесу необхідно подбати про якість та безпечність. Початковим етапом в даному випадку виступатимуть дослідження продукції на показники безпечності, зокрема, на вміст і рівень токсичних елементів.

Лабораторія «УкрСпецАгроПродукт» пропонує виконання аналізу на вміст важких металів:

  • у с/г культурах: кукурудзі, пшениці, ячмені, соняшнику, гречці, рисі та ін.;
  • в овочах: буряку, моркві, капусті, картоплі, цибулі, тощо;
  • у фруктах: яблуках, грушах;
  • у бобових: квасолі, сої.
  • в продуктах харчування.

Як ми працюємо

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником;
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань;
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно).

Чому варто довірити безпеку Вашої продукції лабораторії УСАП

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції;
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань;
  • надання протоколів точно в зазначені терміни;
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань;
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги випробувань продукції на вміст токсичних елементів, важких металів з 2013 року. В особі нашої компанії Ви отримаєте надійного та довгострокового партнера.

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень показників безпеки сільськогосподарської сировини, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму