Лабораторний аналіз волоського горіха

Волоський горіх – плід горіхового дерева, яке люди культивують з глибокої давнини. Він здавна користується репутацією «Короля горіхів». Ядро волоського горіха дуже багате речовинами, корисними для здоров’я. Корисними властивостями володіють і інші частини рослини. У горіхів багатий склад: вітаміни В1, В2, В3, різні амінокислоти, мікроелементи, дубильні речовини, вітаміни Е, С і інші антиоксиданти, глюкозиди. Виробники та постачальники волоських горіхів повинні пам’ятати, що, згідно із законодавством, забороняється поширення на ринках продукції, що не відповідає нормам.

Підтвердити якість волоського горіха можливо лише в спеціалізованих лабораторіях.

  1. Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.
  2. Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  3. Терміни проведення досліджень – від 2 – х до п’яти робочих днів
  4. Замовник на руки отримує документ державного зразка – Протокол випробувань.

Методика на аналіз горіха

  • ДСТУ ЄЕК ООН DDF-02:2007
АНАЛІЗ Горіху волоського
ціна з пдв
Органолептика: зовнішній вигляд, смак, колір, аромат82,00
Смітна домішка: засміченість шкаралупою, плівкою плодової перегородки
227,00
Пошкоджені ядра: наявність ядер недорозвинених (зморщених), биті, згірклих,
227,00
Зараженість шкідниками: наявність ядер цвілевих, гнилих, пошкодженних шкідниками (комахами або гризунами)
227,00
Вологість ядра
220,00
МЧ/ сирого протеїну у перерахунку на суху речовину (білок)
410,00
Токсичні елементи: свинець, кадмій, миш’як, ртуть , мідь, цинк536,82
Мікотоксини: афлатоксин В1, зеараленон281,82
Пестициди: гептахлор(ФОП), Альдрін
140,66
Вміст радіології
Питома активність Цезію-137
420,00
Питома активність Стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
ГМО, показник якісно828,00
ГМО, показник кількісно310,00
Мікробіологічні показники
Е.colі (кишкова паличка)(ентерококи)280,00
Патогенні мікроорганізми, зокрема бактерії роду Salmonella, у 25 г 
280,00
Плісняві гриби, КУО/г280,00

Інформація про проведений аналіз якості волоського горіха підвищує конкурентоспроможність на ринку, як самого виробника, так і його продукції, дозволяючи укладати більш вигідні угоди і гарантувати покупцям високу якість продукції. Спираючись на результати такого аналізу, можна зробити висновок про можливість вживання горіхів в їжу, а так само про дотримання умов їх зберігання і транспортування. Якість волоського горіха регулюється законодавчо.

Контроль якості горіхів полягає в перевірці відповідності зразка горіхів вимогам нормативної документації, в тому числі органолептичні показники. Деякі з них:

  • Зовнішній вигляд. Горіхи повинні бути цілими, без околоплідника.
  • Забарвлення шкаралупи рівномірне від світло-сірого до світло-коричневого.
  • Шкаралупа повинна бути тонкою, легко розколюватися, з гладкою або злегка ребристою поверхнею.
  • Ядро золотистого або світло-коричневого кольору від шкаралупи має легко відділятися.

Сертифікат, що підтверджує якість волоського горіха буде запорукою дотримання законодавства та підтримки позитивної бізнес репутації.

Лабораторія УСАП, акредитована в НААУ, проводить лабораторний аналіз якості волоського горіха з видачею протоколу державного зразка.

Сертифіковані методики виконання вимірювань, новітнє лабораторне аналітичне обладнання, висококваліфікований і підготовлений персонал нашої лабораторії дозволяє виконати найскладніші дослідження в стислі терміни і з високою точністю.

Співпраця з лабораторією УкрСпецАгроПродукт це гарантія якості і найкоротші терміни виконання аналізів і досліджень, доставка проб і зразків до лабораторії за наш рахунок, оперативна видача протоколів досліджень.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» – гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.
  • Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
  • Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.