Гречка

Гречка

Гречка вважається однією з основних круп'яних культур, оскільки вона має високі поживні, смакові, дієтичні якості. У гречаній крупі відзначається високий вміст фосфору, заліза, незамінних амінокислот. Високий попит на гречку породжує й активну пропозицію, а значить для успіху в конкурентній боротьбі виробникам необхідно підтвердити якість і безпечність своєї продукції. 

Визначення якості гречки на етапах її виробництва, заготівлі та зберігання – найважливіший процес, в результаті якого виробник, постачальник і споживач отримують достовірну інформацію не тільки про якість самого зерна, а й про правильність умов, в яких воно зберігається і транспортується. 

Підтвердити якості гречки можливо лише в лабораторних умовах. 

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована відповідно до вимог Національного агентства України: Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025. 
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки. 
  • Терміни проведення робіт - від 2-х до 5-ти робочих днів. 
  • За результатами випробувань видається документ державного зразка - Протокол випробувань. 
  • Дослідження якості гречаної крупи проводиться відповідно до вимог ДСТУ 4524:2006 – Технічні умови. 


На підставі проведеного аналізу гречки робляться висновки про можливість використання даної партії в тих чи інших цілях, а також, що дуже важливо, формується вартість партії. Якісний продукт, як на вітчизняному, так і на зарубіжному ринку цінується вище.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпеку Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність. 

Лабораторія УСАП надає послуги з дослідження показників якості гречаної крупи з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера. 

Фактори, що впливають на якість гречки 

Якість гречки залежить від багатьох факторів у послідовності агротехнічних операцій з її виробництва. Внутрішні чинники якості гречки залежать від її сортових, біологічних особливостей. Зовнішніми факторами вважаються: 

  • погодні умови, 
  • типи ґрунтів, 
  • кількість поживних елементів, 
  • застосовувані при вирощуванні прийоми агротехніки. 

Важливим результатом дослідження якості гречки буде визначення її споживчої цінності, і, як наслідок, вартості всієї партії, з якої був взятий зразок. Параметри якості зерна контролюються акредитованими лабораторіями. Такий контроль забезпечить достовірну інформацію та підтримає репутацію виробника на високому рівні. 

Лабораторія УСАП досліджує якість гречки за такими показниками, відповідно до державних норм: 

  • Вологість; 
  • Зернова домішка; 
  • Сміттєва домішка; 
  • Зараженість шкідниками; 
  • Показники безпечності: токсичні елементи, пестициди, радіологія. 

Акредитована лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт виконує якісний аналіз гречки відповідно до сертифікованих методик виконання вимірювань, на новітньому лабораторному аналітичному обладнанні. За результатами випробувань лабораторія видає на руки замовнику Протокол державного зразка. 

Лабораторія «УкрСпецАгроПродукт» гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників. Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості гречки, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок .

Замовте послугу просто заповнивши форму