Лабораторный анализ ячменю

Ячмінь – рід рослин сімейства Злакові. Найдавніша зернова культура, оброблювана людством. Площі, займані цією культурою вельми великі, обсяги виробництва стабільно ростуть, що призводить до підвищення конкуренції на ринку. Висока якість продукції – запорука її конкурентоспроможності. Якість зерна ячменю безпосередньо залежить від багатьох факторів. На характеристики товарного ячменю впливають умови його виробництва, зберігання і транспортування. Якісні показники ячменю – основа для формування його ринкової вартості, тому коректний лабораторний аналіз ячменю є базою для формування конкурентної ціни.

Отримати підтвердження якості ячменю можливо лише в лабораторних умовах.

Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.

Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.

Терміни проведення робіт – від 2 – х до п’яти робочих днів

Замовник на руки отримує документ державного зразка – Протокол випробувань.

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

  • ДСТУ-3769-98, технічні умови
АНАЛІЗ Ячменюціна з пдв
Колір82,00
Натура100,00
Маса 1000 зерен220,00
Масова частка білка410,00
Смітна домішка227,00
Шкідлива домішка227,00
Зернова домішка227,00
Показники безпеки
Токсичні елементи: Свинец (Pb); Кадмій (Cd); Арсен(миш'як - As); Ртуть (Hg); Мідь (Cu); Цинк (Zn).1618,00


Мікотоксини: Афлатоксин В1; Зеараленон; Т2- токсин; Дезоксиниваленол; Патулін.
Пестициди:
Метафос (ХОП); ГХЦГ; Гептахлор(ФОП).
Вміст радіології
Питома активність Цезію-137420,00
Питома активність Стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
не визначається

Ячмінь відрізняється малою вимогливістю до тепла, може проростати при низьких температурах і має короткий вегетаційний період, тому добре визріває до настання посухи. Зерно ячменю знаходить велике застосування, використовується для продовольчих, технічних, фуражних цілей. Вимоги до якості зерна ячменю, що застосовується в різних сферах, по-різному. Для використання в пивоварної промисловості зерно повинно містити велику кількість білка, для переробки в ячну крупу цінний склоподібний ячмінь. Так само в стандарти на ячмінь включені наступні показники:

Вологість

натура

Маса 1000 зерен

Масова частка білка,

Сміттєва домішка

зернова домішка

зараженість шкідниками

Обов’язково замовник по цікавиться про безпеку продукції на вміст важких металів, мікотоксинів, пестицидів, ГМО та радіології.

Контроль якість зерна повинен проводитися на всіх етапах його виробництва, транспортування та реалізації. Виробник прагне отримати велику вигоду, а якісне зерно має більш високу ціну. Споживачеві ж важлива впевненість, що він набуває т Овар з підтвердженим якістю.

Лабораторний аналіз ячменю, згідно із законодавством, повинен виконуватись акредитованими лабораторіями. Статус акредитованої підтверджує, що лабораторія працює по сертифікованим методиками, має високоточним аналітичним обладнанням і підготовленим персоналом.

Лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт проводить комплексні дослідження якості ячменю згідно з державними документами України.

Протокол є документом, що підтверджує якісні характеристики ячменю, дає впевненість, як продавцеві, так і покупцеві.

Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» – гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.

 

Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.