Аналіз вівса

Овес використовують у виробництві круп, дієтичних продуктів, дитячого харчування. Вівсяна крупа лідирує за своєю харчовою цінністю, серед багатьох інших круп. Овес так само використовується для фуражу. Білок вівса має рекордний вміст амінокислоти лізин - 8.5%, тоді як у пшениці - 1,5%. Зерно, якість якого підтверджено лабораторними дослідженнями, користується найбільшим попитом. Провівши аналіз якості партій вівса, виробник або постачальник формує свою позитивну ділову репутацію. Підтвердити якість і безпеку вівса можливо лише в лабораторних умовах.
  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  • Терміни проведення робіт - від 2 - х до п'яти робочих днів
  • Замовник на руки отримує документ державного зразка - Протокол випробувань.

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

  •  ДСТУ-4963:2008 Технічні умови
[table id=124 /]
Використання зерна вівса досить різноманітне. Залежно від напрямку використання до якості зерна пред'являються більш-менш жорсткі вимоги. Так, наприклад овес, який використовується для виробництва крупи, а особливо, дитячого харчування, піддається найбільш жорсткому контролю. Так само овес поставляється для виготовлення солоду у виробництві спирту, для кормових цілей і для заготівлі комбікорму. Незалежно від напрямку використання, будь-яка партія вівса повинна пройти лабораторний аналіз і отримати документальне підтвердження своєї якості. Аналіз вівса має спрямованість як на безпосереднє визначення його якості, так і на виявлення біологічної схильності як зерна. Лабораторний аналіз вівса включає стандартний набір показників, який визначається вимогами нормативної документації України. Найбільш вагомий внесок у рівень якості вівса вносять:
  • Вологість,
  • Домішки насіння інших культурних і бур'янів,
  • Мінеральні домішки,
  • Домішки, обумовлені наявністю хвороб і шкідників (ріжки, головешка і т.п.),
  • Зараженість шкідниками.
Перераховані вище показники якості вівса встановлюються тільки шляхом проведення лабораторного аналізу якості зерна. Лабораторія підприємства УкрСпецАгроПродукт готова надати послуги з аналізу якості вівса з видачею протоколу проведення аналізу.
  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» - гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.
  • Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
  • Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.

Наш партнер vcs.net.ua