Аналіз спельти

Пшениця спельта, або жито – зернова культура, що відноситься до ботанічного роду пшениці. Відрізняється плівчастим зерном і колоссям з підвищеною крихкістю. Людина використовує пшеницю (спельту) в їжу вже більше п’яти тисяч років. У спельти цінний хімічний склад, збагачений вітамінами і мінералами, на 100% засвоюється організмом людини.

Зерно, якість якого підтверджено лабораторними дослідженнями має найбільший попит. Провівши аналіз якості продукції, продавець формує позитивний імідж відповідального реалізатора.

Провести і отримати результат щодо якості та безпеки спельти можливо тільки в спеціалізованій лабораторії.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована No 2Н1045 ДСТУ ISO / IEC 17025, згідно з вимогами Національного агентства України.
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  • Терміни проведення робіт – від 2 – х до п’яти робочих днів.
  • Замовник на руки отримує документ державного зразка – Протокол випробувань.

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

  •  ДСТУ 3768:2010 Технічні умови.
АНАЛІЗ Зерна пшениці (Спельта чищена)ціна з пдв
Натура100,00
Вологість220,00
МЧ / сирого протеїну у перерахунку на суху речовину (білок) 410,00
Клейковина якісна (ІДК)335,50
Клейковина кількісна (ІДК) 220,00
Смітна домішка: мінеральна домішка, галька шлак руда, зіпсовані зерна, фузаріозні зерна, сажкові зерна, ріжки, кукіль, органічна домішка, шкідлива домішка, зіпсоване насіння227,00
Зернова домішка (биті, зерна злакових культур, пророслі зерна)227,00
Лущене зерно (на фактичне значення)227,00
Енергія пророщення 299,00
Схожість 260,00
Показники безпеки
Токсичні елементи: Свинец (Pb); Кадмій (Cd); Арсен(миш'як - As); Ртуть (Hg); Мідь (Cu); Цинк (Zn);1618,00
Мікотоксини: Афлатоксин В1; Зеараленон; Т2- токсин; Дезоксиниваленол; Охратоксин А. (Сумма Афлотоксин G1,G2,B2)
Пестициди: ДДТ, Гептахлор, ГХЦГ
Вміст радіології
Питома активність Цезію-137420,00
Питома активність Стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
ГМО, показник якісно828,00
ГМО, показник кількісно310,00

Якість спельти, що поставляється на ринок, визначається вимогами нормативних документів і є важливим елементом для здоров’я людини і домашніх тварин. Загальними показниками якості зерна спельти є: колір, смак, запах, вологість, засміченість і зараженість шкідниками.

Спельта низької якості ні в якому разі не повинна потрапляти до споживача. Відповідальність продавця за якість продукції – один з найважливіших ознак цивілізованого бізнесу. Тому, підтвердження якості спельти запитує як внутрішній ринок так і зовнішній.

Лабораторія УкрСпецАгроПродукт проводить комплексні лабораторні дослідження зразків зерна спельти на їх відповідність державним нормативним документам України. Основними показниками спельти є:

  • Показники якості.
  • Показники безпеки.
  • Наявність вмісту ГМО.
  • Радіаційний фон.

Замовник має право замовити як комплексний протокол, так і вибрати тільки ті показники, які його цікавлять.

Європейське обладнання та кваліфікований персонал дозволяє, провести дослідження з точністю і в строк.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» – гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат.
  • Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
    Запрошуємо до співпраці всіх аграріїв: виробників сільськогосподарської сировини і компанії з переробки вторинної сировини. Приватних підприємців, виробників продуктів харчування.