НАССР для хлібозаводу і пекарні

pekarnja 473x372 - НАССР для хлібозаводу і пекарні

Впровадження НАССР в пекарні – демонстрація клієнтам високих стандартів свого виробництва.

Система НАССР – це «гнучкі» принципи, які дають можливість застосування запобіжних дій до виникнення ризиків на ранніх стадіях виробництва (до отримання готового продукту).

Впроваджуючи принципи НАССР компанії вдосконалюють виробництво з огляду на:

– поставки матеріалів;

– гігієнічні та санітарні заходи, вплив яких позначається на безпеці продукції.

Малі та середні підприємства з виробництва борошняних виробів (хлібозаводи, млини, кондитерські, пекарні) зобов’язані впровадити принципи НАССР до вересня 2018 року.

Рекомендуємо звернутися до консультантів Укрспецагропродукт для отримання розгорнутої консультації з питань впровадження системи НАССР на хлібозаводі і пекарні.