НАССР для хлібозаводу і пекарні

pekarnja 473x372 - НАССР для хлібозаводу і пекарні
Впровадження НАССР в пекарні - демонстрація клієнтам високих стандартів свого виробництва. Система НАССР - це «гнучкі» принципи, які дають можливість застосування запобіжних дій до виникнення ризиків на ранніх стадіях виробництва (до отримання готового продукту). Впроваджуючи принципи НАССР компанії вдосконалюють виробництво з огляду на: - поставки матеріалів; - гігієнічні та санітарні заходи, вплив яких позначається на безпеці продукції. Малі та середні підприємства з виробництва борошняних виробів (хлібозаводи, млини, кондитерські, пекарні) зобов'язані впровадити принципи НАССР до вересня 2018 року. Рекомендуємо звернутися до консультантів Укрспецагропродукт для отримання розгорнутої консультації з питань впровадження системи НАССР на хлібозаводі і пекарні.

Наш партнер vcs.net.ua