Томатна паста - це справжній народний продукт, який традиційно використовується в приготуванні їжі. Сучасні споживачі звертають увагу не тільки на склад продукту, а й факт проходження ним сертифікації. Саме цей критерій є запорукою високої якості і безпеки. Тому кожен виробник томатної пасти зобов'язаний своєчасно проводити лабораторні дослідження для забезпечення населення якісним і безпечним продуктом.
Томатна паста відноситься до продуктів томатних концентрованих. За якісними показниками томатна паста буває класу "Екстра" (зі свіжої сировини) або без позначення категорії. Залежно від в'язкості цей продукт зі свіжих томатів може бути виготовлений за технологією " Hot Break " і " Cold Break ". Якісні показники сортів значно відрізняються один від одного за рядом критеріїв. Оцінити якість і безпеку томатної пасти можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, зроблених в акредитованій лабораторії.
Основні показники безпеки томатної пасти:
токсичні елементи
пестициди
вміст радіології
Генетично модифікований організм (ГМО)
Ми надаємо широкий спектр послуг з лабораторних досліджень, сертифікації систем менеджменту і продукції, а також з організації, акредитації та атестації лабораторій.
Наші постійні клієнти - великі промислові підприємства України - високо оцінюють переваги співпраці:
Якщо ви хочете скоротити витрати на дослідження, для вас важливі швидкість і надійність результатів, звертайтеся до лабораторії УСАП!