Навчання по безпечності харчових продуктів (HACCP, ISO 22000, BRC, GMP, FSSC)

HACCP 1 672x372 - Управління безпечністю харчових продуктів
Навчання за напрямком управління безпечності харчовими продуктами призначене для фахівців, які прагнуть вивчити або поглибити знання щодо розробки системи менеджменту управління безпечністю. Під час навчання учасники вивчають стандарти та нормативно-правові вимоги, отримують рекомендації щодо покрокових дій при розробці та впровадженні системи управління безпечністю, а завдяки практичним завданням відпрацьовують навички оформлення документації та систематизують отримані знання по роботі з HACCP.

Цільова аудиторія

  • керівники харчових підприємств, директори з якості
  • менеджери з якості, фахівці з процесного управління
  • начальники виробництва, керівники підрозділів
  • технологи
  • працівники лабораторій харчових підприємств
  • виробники та постачальники обладнання, менеджери з постачання сировини
  • на підприємствах харчової промисловості
  • керівники харчоблоків, завідуючі їдальнями, шеф-кухарі, адміністратори, керівники закладів громадського харчування
  • внутрішні аудитори, кандидати у внутрішні аудитори системи менеджменту безпечності харчових продуктів.

За результатами навчання учасники отримують

  • сформоване уявлення про структуру системи управління безпечністю харчової продукції;
  • інформацію про послідовність розробки і впровадження системи управління безпечністю;
  • ознайомлення з ризик-орієнтованим підходом в управлінні;
  • знання принципів НАССР та необхідних програм-передумов;
  • навички розробки пререквізитних програм та складання плану НАССР
  • інформацію щодо захисту продуктів від навмисних загроз, попередження продовольчого шахрайства;
  • навички проведення внутрішніх аудитів та оформлення звітності;
  • знання щодо управління алергенами та алергеновмісними продуктами, вимоги до маркування;
  • мотивацію та рекомендації щодо вдосконалення вже наявної системи менеджменту;
  • сертифікат, який підтверджує участь у навчальному заході.
У вартість навчання входить:
  • Комплект навчальних матеріалів (в електронному або друкованому вигляді, згідно теми навчання: HACCP, ISO 22000 чи ін.);
  • Тестування для перевірки знань;
  • Сертифікат учасника.

Форми навчання

  • Вебінари – дистанційне навчання HACCP онлайн в зручний час та в будь-якому місці;
  • Тренінги – навчання HACCP на базі тренінгового центру УСАП;
  • Корпоративне навчання – виїздні навчальні заходи в закритих групах для персоналу окремої компанії з урахуванням інтересів та завдань компанії-замовника.
  • Індивідуальне навчання – розширення компетентності або підготовка керівника з якості для одного працівника компанії.

Переваги навчання HACCP / ISO 22000

  • Інтерактивні методи навчання - навчання у форматі взаємодії за програмами, що логічно поєднують в собі теоретичний матеріал та максимально наближені до практики завдання;
  • Орієнтація на практичне застосування - в ході навчання учасники отримують не лише інформацію, а і відпрацьовують нові навички;
  • Викладачі-професіонали – технічні експерти, аудитори, науковці, фахівці процесного управління з багаторічним досвідом роботи
  • Гнучкістьадаптуємо програму, враховуючи специфіку діяльності та потреби учасників;
  • Індивідуальний підхід – враховуємо темп та рівень обізнаності учасників, надаємо вичерпні відповіді на питання, передбачаємо час для особистого спілкування з викладачем.
  • Атмосфера, що мотивує - створюємо простір для обміну ідеями, та надихаємо на самовдосконалення.